GENTLEMEN´S 
BOOTCAMP
ACADEMY

IMG_7515 01.34.45.jpg

SHAPE YOURSELF INTO A MAN WHOSE REFLECTION YOU ARE PROUD TO SEE

OUR OBJECTIVE IS TO ASSIST YOU IN DEVELOPING THE TOOLS AND FORMULAS YOU NEED TO IMPROVE THE QUALITY OF YOUR LIFE, BUILD A HEALTHY, SUCCESSFUL AND SUSTAINABLE FUTURE BASED ON YOUR VISION.IT DOESN'T MATTER WHAT STAGE OF LIFE YOU ARE IN RIGHT NOW, WHAT MATTERS IS THAT WITH THE RIGHT MINDSET, DRIVE, MOTIVATION AND PASSION  YOU CAN ACHIEVE ANYTHING.

 

THE GENTLEMEN'S BOOTCAMP PROVIDES YOU WITH THE TOOLS AND FORMULAS NECESSARY TO IPROVE YOUR QUALITY OF LIFE, BUILD A HEALTHY, SUCCESSFUL AND SUSTAINABLE FUTURE. THE IDEA BEHIND THIS PROGRAM IS TO ASSIST YOU IN BUILDING A LARGE AND SUPPORTIVE NETWORK ON YOUR JOURNEY TO ACHIEVING YOUR GOALS. YOU GET TO SHARE YOUR DREAMS AND IDEAS. IN COLLABORATION WITH OUT TEAM YOU WILL SET GOALS AND TURN YOUR DREAMS INTO REALITY 

"PATH TO GREATNESS STARTS WITH A SINGLE IMAGINARY STEP BACKED BY GOALS, TOOLS AND A STRONG NETWORK"

GENTLEMEN’S BOOTCAMP IS THE PLACE WHERE YOU GET TO BUILD YOUR NEW REALITY

GENTLEMEN`S BOOTCAMP
ACADEMY
IS ABOUT

GOALS

Goals are a great way to hold ourselves accountable, even if we fail. Setting goals and working to achieving them helps us define what we truly want in life.

A REGULAR EXERCISE REGIME

A regular exercise regime will improve the quality of your life and health, and ultimately make you happier and more productive by offering the following advantages.

APPEARANCES

Appearances matter in real and fundamental ways that affect a man's daily life – from how he is greeted when meeting others for the first time to whether or not he'll be harassed while traveling.

FINANCIAL LITERACY

Financial literacy is the knowledge necessary to make important financial decisions. It can help with decisions about budgets, debt, and investing.

GROOMING

Just like women, many men know the importance of being well-groomed all the time especially those of you who want to make a good impression on other people

CONFIDENCE

Helps us feel ready for life's experiences. When we're confident, we're more likely to move forward with people and opportunities — not back away from them. And if things don't work out at first, confidence helps us try again. It's the opposite when confidence is low.

WHO IS GENTLEMEN´S BOOTCAMP FOR?

IMG_7351.jpg

MY Story

Moikka, mä olen Musse, Path to greatnessin perustaja, muutosvalmentaja sekä sun suurin motivaattori ja tsemppaaja. 

 

Lapsuuteni olen viettänyt Azerbaidzanissa, joka on hyvin erilainen kulttuuri ja maa, kun Suomi. Synnyin entisen neuvostoliiton alueella Bakussa vuonna 1991 ja kuulun etniseen vähemmistöön, sillä olen Lezgi. Lezgit ovat kaukasialainen kansa, Etelä-Dagestanissa ja Pohjois-Azerbaidzanissa. Lezgejä on maailmassa noin 600 000 ja jo hyvin nuoresta pitäen olen kokenut vähemmistöön kohdistuvat haasteet ja ennakkoluulot.

Suomeen muuttoni jälkeen aloitin koulun Vantaan aikuisopistossa, joka oli pääosin tarkoitettu ulkomaalaisille ja jonka pääpainona oli Suomen kielen opiskelu. Päätin kuitenkin jo 16-vuotiaana, että haluan lähteä opiskelemaan rakennusalaa ja että vielä jonain päivänä seuraan äitini jalanjälkiä ja teen jonkinlaista humanitaarista auttamistyötä.

Koulun ohella totuttelin Suomen kulttuuriin ja työntekoon, tekemällä iltaisin töitä ja treenaamalla judoa. Siihen aikaan minulla ei ollut paljon kavereita, pimeys, kylmyys ja uusi kulttuuri vaikuttivat minuun syvästi. Usein palasin treeneistä tai töistä iltamyöhään ja jouduin kuuntelemaan sopimattomia ja rasistisia huutoja lähibaareista. Tämä koetteli uskoa itseeni sekä motivaatiota onnistua elämässä, mutta opetti minulle kuitenkin suurta itsehillintään ja kykyä olla reagoimatta näihin kommentteihin. Minulle oli myös äärimmäisen tärkeää pitää kiinni tekemästäni lupauksesta äidilleni. Tiesin myös olevani henkisesti vahva ja se auttoi minua pysymään kaidalla tiellä, poissa ongelmista. Kun kävin läpi suurta integraation ja hämmennyksen vaihetta tajusin, että minulla olisi kaksi vaihtoehtoa –  uhriutua ja alkaa syyllistämään kaikkea ja kaikkia omista ongelmistani –tai sitten hyväksyä sen hetkinen tilanne ja kehittää itseäni niin henkisesti, fyysisesti, verbaalisesti kuin taloudellisestikin. Valinta näiden kahden välillä oli tietysti helppo. Samoihin aikoihin törmäsin sattumalta sanontaan ”kehitys loppuu tyytyväisyyteen”. Siitä on tullut minulle motto, jonka mukaan elän vielä tänäkin päivänä. Aina voi tehdä paremmin, saavuttaa enemmän ja kehittyä kohti parempaa tulevaisuutta ja parempaa versiota itsestään. 

 

Nyt näin kymmenen vuotta myöhemmin, ruotsinkielisen asevelvollisuuden suorittaneena ja uuden kielen omanneena, rakennusmestarin paperit takataskussa, vakituinen työ kyseisessä pestissä ja useampaan omistusasuntoon sijoittuneena, voin ylpeänä sanoa että olen saavuttanut suunnitelmallisesti kaiken sen ja vähän enemmänkin mitä olin suunnitellut. Ikävät kokemukset olen kääntynyt voitoksi, sillä ne ovat olleet minulle suurimpia motivaattoreita ja opettajia. Haasteeni opettivat minulle että olen henkisesti vahva ja pystyn ihan mihin vaan, jos itse päätän niin!

menestys ei tullut helpolla: ”Sanottiin, että turha unelmoida sellaisesta”

Muslum Mammadov tuli 16-vuotiaana Suomeen ja päätti rakentaa uran asuntojen parissa. Nyt hän on rakennusmestari ja asuntoflippaaja. Lue, mitä asuntoflippaus on ja mistä Mammadov vielä haaveilee.

Muslum "Musse" Mammadovilla oli jo nuorena halu menestyä. Hän oli 16-vuotias, kun hänen perheensä muutti Suomeen Azerbaidzanista.

Yli 1000000€ arvoista flipattua asuntoa reilu vuodessa

ACHIEVEMENTS

24

24 YEARS OF CONTINUOUS 

PHYSICAL TRAINING

12

12 YEARS IN THE SECURITY FIELD RESEARCHING HUMAN BEHAVIOUR

4

4 YEARS OF EXPERIENCE AS A PERSONAL DEVELOP-MENT COACH

2

2 YEARS OF TRAINing IN A NEURO LINGUISTIC PROGRAMMING 

IMG_7199.jpg

ARE YOU READY
TO TAKE ACTION?!

LETS DO IT BROTHER!