top of page
3J3A6376.jpg

MUSSE MAMMADOV

Minun intohimo on auttaa muita tavoittelemaan ja saavuttamaan unelmaelämänsä. Ympäriltä tulevat paineet ovat kovia ja ristiriitaisten odotusten keskellä oman äänen löytäminen voi olla hankalaa. Mitä haluan elämältä? Millainen ystävä, puoliso tai veli haluan olla? Jos haluan muuttaa elämääni, mistä pitäisi aloittaa? Suomeen Azerbaidzanista teini-ikäisenä muuttaneena olen kokenut itsekin nämä haasteet, mutta vuosien varrella olen oppinut kääntämään ne omaksi voimakseni. 

 

Vuosien varrella olen ymmärtänyt, että omia ajatusmallejamme muuttamalla voimme saada merkittäviä muutoksia aikaan omassa elämässämme. Innostuin mielen voimasta ja lähdin opiskelemaan neuro-lingvististä ohjelmointia (NLP), jotta voin tukea myös muita kehittämään omaa elämäänsä. Valmistuin NLP Akatemiasta vuonna 2020 ja olen lisensioitu muutosvalmentaja.

 

Haluan auttaa muita löytämään oman äänensä ja keskittämään energiansa unelmaelämän rakentamiseen.

Let’s do this!

"Musse on auttanut minua kasvamaan niin monella eri tapaa eteenkin taloudellisten asioiden kanssa sekä muuttamaan uskomuksia ihmissuhteiden suhteen.
Musse on valmentajana rehellinen ja pystyy pitää tilaa vaikeidenkin asioiden äärellä. Suosittelen Mussen palveluita kaikille, ketkä haluavat kehittää itseään ja löytää uusia puolia itsestään"

Nainen 30 v: Taloudellinen tilanne / Ihmissuhteet

"Vahva suositus Mussen NLP valmennukselle!Kävin valmennuksessa elämääni rajoittavan asian vuoksi, jota yleensä välttelen käsittelemästä, mutta johon kuitenkin olen hyvin pitkään halunnut muutosta.
Voin suositella Mussen NLP-valmennusta kaikille, jotka kaipaavat muutosta johonkin asiaan, johon ei ole pystynyt tai ei ole uskonut pystyvänsä yksin"

Nainen 29 v: Rajoittavat uskomukset

"Ehdottomasti ominaisinta oli se suoralinjaisuus, loogisuus ja suoraan ”ytimeen”, missä on se ongelma kohta/asia, missä kohtaa sen voi stopata tai katkasta ja miten siitä lähetään uudelleen ohjaa uusia käyttäytymis- ja ajatusmalleja

Musse on tosi dynaaminen, positiivinen ja avoin, tultiin hyvin juttuun ja oli helppo ”hypätä kelkkaan” mukaan"

Nainen 31 v: Ongelman ratkaisu / Uusien käyttäytymismallien ohjelmointi

"Valmennuksen aikana eniten muuttui kykyni saada ohjattua negatiivisiatunteita /tuntemuksia ja nähdä ne eri tavalla. Ehdottomasti suosittelen Mussen valmennusta, itselläni oli kisajännitys ja muut esiintymis tilanteisiin liittyvä jännitys, voin kuvitella että valmennuksesta on apua ihan sama mitä asia koskee ja voit saada siitä uusia työkaluja arkeen"

Nainen 28 v: Kisajännitys / esiintymisjännitys

"Valmennus auttoi elämään enemmän positiivisella asenteella. Stressaaminen töissä sekä töiden jälkeen on vähentynyt huomattavasti. Olin tosi skeptinen ennen valmennusta. En uskonut tälläisen vaikuttavan hirveästi minuun. Valmennus kuitenkin onnistui paremmin kuin hyvin. Opin katsomaan elämääni aivan uudesta näkökulmasta"

Mies 30 v: Työstressi

bottom of page