IMG_7355.jpg

" Muutosvalmennuksessa, pyrimme

nimenmukaisesti muuttamaan elämääsi paremmaksi "

MUUTOSVALMENNUS

                                             

Muutosvalmennuksessa, pyrimme nimenmukaisesti muuttamaan elämääsi paremmaksi. Olen huomannut, että monet muutosta kaipaavat ihmiset ja sitä kovasti haluavat, epäonnistuvat muutoksen tekemisessä a) koska se voi olla hyvin pelottavaa ja b) meillä ei ole oikeita työkaluja muutoksen tekemiseen tai c) me emme tiedä mistä aloittaa muutoksen tekeminen. Tässä kohtaa minä astun apuun!

 

Kuten tiedämme, muutos on meidän kaikkien elämässä jatkuvasti läsnä. Ihminen on luotu jatkuvasti muuttumaan ja kehittymään, mutta jossain kohtaa evoluutiota me olemme unohtaneet tämän. Mieli on usein se elementti, joka pyrkii hankaloittamaan sekä vastustamaan muutosta. Mikäli emme antaudu muutokselle, mikä meille on kuitenkin niin luonnollista, jäämme usein pysähtyneeseen tilaan sekä tilanteisiin, jossa meillä ei ole hyvä olla. Muutos on oikeasti meille aina hyväksi ja mitä nopeammin me opimme sen hyväksymään, sitä paremmaksi tulemme siinä.

 

Kuten todettu isot elämänmuutokset kuten uusi työpaikka, parisuhde haasteet tai perheenlisäys, voivat aiheuttaa meissä paljon vastustusta ja pelkoa. Sen takia niin moni meistä ei halua muuttua, sillä se tarkoittaa sitä, että meidän tulee kohdata meidän omia pelkoja, jotka nousevat pintaan muutoksen äärellä. Usein me uskomme myös, että meidän tulee muutoksen aikana luopua jostain meille tärkeästä ja siksi emme halua päästää irti ja muuttua. Valmennuksissani autan sinua muuttamaan tätäkin uskomusta ja tulet näkemän, että saat aina jotain vieläkin parempaa, kun uskallat heittäytyä muutoksen virtaan.

 

Tarjoan sinulle tukea, opastusta ja kannustusta muutoksen kynnyksellä. Käytän kaikissa valmennuksissani sekä NLP: tä eli neuro linguistic programming sekä hypnoosia, joiden avulla muutos helpottuu, nopeutuu ja siitä tulee jopa hauskaa ja helppoa.

NLP, NEURO LINGUISTIC  PROGRAMMING

Olen huomannut, että usein muutoksen tekemisen tiellä seisoo haitalliset ja rajoittavat uskomukset. NLP eli neuro linguistic programming avulla voimme avata mielen luomia uskomuksia ja tutkia niitä. Tämä mahdollistaa luonnollisesti myös niiden muokkaamisen, poistamisen, suurentamisen tai vahvistamisen. Käytän erilaisia harjoituksia, menetelmiä, mielikuvamatkoja ym. joiden avulla pääsen käsiksi haitallisiin uskomuksiin ja muokkaamaan niitä. NLP toimii hyvin tietoisen mielen muokkaamiseen ja sen avulla voimme esim. lievittää ahdistusta, lisätä itseluottamusta, parantaa kehonkuvaa sekä lievittää masennusta. NLP:n avulla voimme oppia pois vanhoista toimimattomista tavoista ajatella ja käyttäytyä sekä luoda tilalle sellaista toimintaa, joka tekee meidät onnelliseksi. NLP:tä käytetään monissa yhteyksissä, kuten esimerkiksi kognitiivisessa käyttäytymisterapiassa, lyhytterapioissa, valmennuksissa ym. NLP on myös niin monikäyttöinen sekä monipuolinen, ettei sitä pysty tiivistämään yhteen lauseeseen. NLP on työkalu, jonka avulla sinä tulet voimaan paremmin.

Sieppaa 1.JPG

  HYPNOOSI

Kuten todettu NLP on työkalu, jonka avulla voidaan muokata tietoista mieltä. Aina me emme kuitenkaan ole tietoisia meidän haitallisista käyttäytymismalleista tai ajatuksista, mikä takia tarvitsemme myös työkaluja, joiden avulla pääsemme käsiksi alitajuntaan, jossa meidän kaikki tiedostomattomat ohjelmoinnit ovat.

 

Hypnoosi on yksi äärimmäisen tehokas työkalu muutoksen tekemiseen ja alitajunnan tutkimiseen. Sen avulla pääsemme hiljentämään tietoisen mielen, syvärentouttamalla ihminen ja sitä kautta pureutumaan suoraan alitajuntaan, jossa voimme tehdä muutosta. Alitajunnassa, eli kehossamme, sijaitsee 95% meidän kaikista muistoista, jota olemme koko elämämme aikana sisäistäneet. Kun pyrimme oikeaan muutokseen ja kun kohtaamme asian, joka ei lähde muuttumaan pelkästään tietoisen mielen tasolla, voimme syvärentoutuneessa tilassa työskennellä suoraan alitajunnan kanssa. Mikäli hypnoosi on uusi asia sinulle, voit kokeilla ilmaiseksi tekemäni äänittetitä tästä >>

Hypnoosi on miellyttävä tila, jossa pääset uppoamaan syvärentoutuneeseen tilaan, jossa ajatuksesi hiljenevät ja kehosi rentoutuu. Mitä syvemmälle vajoat rentoutuuneeseen tilaan, sitä enemmän tietoinen mielesi hiljenee ja alitajuntasi lähtee aukenemaan. Tällöin meidän on helppo lähteä muokkaamaan mieltä haluamaamme suuntaan. 

Melkein kaikki ihmiset voivat hypnotisoida, ketkä ovat halukkaita sille. Hypnoosin kokeneet kokevat usein tämän tilan hyvin miellyttävänä. Istuntojen aikana hypnoosin syvyys vaihtelee ja kaikki kokevat hypnoosin eri tavoin. Useimmiten asiakkaat ovat tietoisia ympärillä tapahtuvista asioista, jolloin myös puheyhteys hypnotisoijaan pysyy koko ajan yllä. Valmentajana luon sinulle turvallisen tilan, jossa voit upota syvään ja miellyttävään hypnoosin, jolloin pääsemme tutkimaan rajoittavia uskomuksia. 

Aina ennen hypnoosia käymme läpi sinun toiveet ja tarpeet, minkä jälkeen saat hypnoosissa kokea juuri sinua varten tehdyt muutokset. Hypnoosin jälkeen olosi on usein raukea, rentoutunut, rauhallinen, väsynyt tai pirteä, riippuen siitä millaista muutosta lähdemme tavoittelemaan. Suosittelen, että otat istuntojen jälkeen hiukan omaa aikaa ja nautit hyvästä olosta. Tulet myös huomaamaan, että hypnoosista seuraavien päivien aikana tietoisuuteesi alkaa nousemaan sellaisia uskomuksia, jotka eivät palvele sinua enää. Näitä on hyvä kirjata ylös, jotta voimme työstää niitä. 

Hypnoosilla saat aikaiseksi mm.

  • Painonpudotusta

  • Itsetunnon nostamista ja omaan voimaan nousemista

  • Hermoston rauhoittumista ja kehon rentotumista

  • Pelkotilojen, fobioiden ja ahdistuksen lievittämistä

  • Tupakoinnin lopettamista

  • Ihmissuhteiden parantamista

  • Jännityksen poistamista

  • Kehokuvan parantamista

  • Hyvän olon lisäämistä

  • Traumojen tai menneisyyden taakkojen purkamista