TERVETULOA PATH TO GREATNESS - ONLINE VALMENNUKSEEN

TÄSSÄ VALMENNUKSESSA OPIT HALLITSEMAAN JA JOHTAMAAN MIELTÄSI, LUOT POSITIIVISIA TAPOJA JA POISTAT HUONOT TAVAT KERRALLAAN

VAIHE YKSI: TEE PÄÄTÖS

Rajoittavat uskomukset

Fokus on aina ensimmäinen päätöksesi: Ennen kuin voit työskennellä kohti mitään tavoitteita, sinun on päätettävä, mitä ne ovat. Liian monet ihmiset viettävät elämänsä keskittymällä siihen, mitä he eivät halua: olla yksinäisiä, epäterveellisiä tai jumissa tyydyttämättömässä työssä.

Avain ensimmäiseen vaiheeseen on mennä syvemmälle - mitä haluat sen sijaan? Ole niin spesifi kuin mahdollista:

- Haluan laihtua 10 kiloa ja juosta cooper testissä 2500m.

- Haluan perustaa oman tanssi studion.

- Haluan lähteä puolen vuoden reissuun.

Tarkka-keskittyminen tavoitteisiisi on välttämätön askel neuro-assosiatiivisessa ehdollistamisessa, tarjoten perustan, jonka päälle kaikki muut vaiheet rakennetaan.

VAIHE KAKSI: VIPU

Neuro-assosiatiivista ohjelmointia käyttäen liität valtavan nautinnon tavoitteidesi saavuttamiseen - ja valtavan kivun toimiin, jotka poikkeavat tavoitteistasi. Voit tehdä tämän esittämällä tarkkoja kysymyksiä:

- Mitä tämä muutos maksaa minulle, jos en tee asialle mitään?

- Miten negatiivisesti tämä vaikuttaa minun ja minun rakkaiden ihmisten elämään jos en tee muutosta nyt?

- Miten negatiivisesti tämä vaikuttaa minun henkiseen, fyysiseen, taloudelliseen, uran kasvuun?

Tämän jälkeen saat selkeän kuvan siitä mitä tekemätön muutos maksaa sinulle. Kun halutaan luoda kestävää muutosta meidän täytyy tietää mitä selkeitä hyötyjä tämä muutos tarjoa meille. Vastaa seuraaviin kysymyksiin.

- Miltä tuntuu, kun saavutan tavoitteeni?

- Miten positiivisesti tämä muutos vaikuttaa minuun ja minun läheisiin?

- Miten tämä muutos tulee positiivisesti vaikuttamaan minuun henkisesti, fyysisesti, taloudellisesti ja ura kehityksen kannalta.

Kuvittele olevasi vanha ja harmaantunut, heijastellen elämääsi. Kuvittele elävästi molempien kysymysten vastaukset. Et koskaan tehnyt muutosta lähteäksesi omillesi, ja elämäsi oli täynnä tylsyyttä ja katumusta. Tai otit mahdollisuuden, ja elämäsi täyttyi jännityksestä, seikkailusta ja menestyksestä. Sinä saat päättää minkä näköinen elämää viehettää sinua enemmän?

VAIHE KOLME: KESKEYTÄ

Nyt on aika tutkia rajoittavia uskomuksiasi ja selvittää, mikä sinua pidättelee. Meillä kaikilla on ajatuksia ja käyttäytymismalleja, jotka eivät palvele meitä - silti kannamme niitä mukanamme kasvatuksen ja menneiden kokemusten seurauksena. Saatamme ajatella, ettemme ansaitse olla terveitä ja onnellisia, joten tartumme epäterveeliseen ruokavalintaan kaupassa. Kun tunnistat tämän mallin, voit keskeyttää sen:

VAIHE NELJÄ: LUO

Meidän on korvattava vanhat mallit uusilla, voimaannuttavilla vaihtoehdoilla.

Usein kun olet surullinen, ahdistunut tai yksityinen sinun mieli halua nopeasti tuottaa sinulle hyvänolontunnetta tavoilla jotka ei välttämättä sinua enää palvelee. Me luodaan normaalisti näitä tapoja automaatisesti niillä taido tietoilla mitä meillä käytettävissä. Tämä kuitenkaan ei välttämättä aina palvelee meitä pahaalla tavalla.

Ensimmäisenä meidän on tutkittava mistä tämä tapa koostu ja sitten lähtee luomaan uutta tapa josta saadaan hyvänolontunnetta ilman että aiheutetaan itsellemme harmia.

VAIHE VIISI: EHDOLLISTA

Neuro-assosiatiivinen ehdollistaminen rakentaa aivosi palkitsemiskeskuksen uudelleen: Mitä enemmän suoritat uutta tapaa, sitä enemmän aivosi lähettävät "palkitsemismolekyylejä" kuten serotoniinia ja dopamiinia. Nämä molekyylit auttavat muovaamaan uuden polun aivoissasi - sellaisen, joka liittää uudet tapasi tunteisiin, jotka ovat vielä miellyttävämpiä kuin vanhat.

- Esim: sem sijaan, että saisit nopean sokeripiikin kakusta, tunnet olosi energiseksi ja elinvoimaiseksi koko päivän, kun syöt terveellisesti.

- Esim. sen sijaan, että kamppailisit nousemaan sängystä ja tuntisit olevasi hajamielinen koko päivän, tunnet olosi keskittyneeksi ja motivoituneeksi, kun integroit aamurutiinin rutiiniisi.

Voit mielessäsi pelata sellaisen mielikuvan jossa teet asioita uudella tavalla, sellaisella tavalla joka palvelee sinua parhaiten. Toista tätä tapaa mielessäsi niin monta kerta kunnes et voi enää ajatella toimivaan vanhalla tavalla.

VAIHE KUUSI: TESTAA

Kaikki uudet tavat testataan lopulta. Lähdet lomalle ja saat houkutuksen loputtomasta buffetista. Menet onnelliseen tuntiin ystävien kanssa ja saat houkutuksen jäädä ulos koko yöksi - ja tuntea olosi vetämättömäksi ja keskittymättömäksi seuraavana päivänä. Voit mennä kiusauksia edelle testaamalla neuro-assosiatiivisen ehdollistamisen vahvuutta käyttämällä visualisointitekniikkaa, jota kutsutaan tulevaisuuden ennustamiseksi. Kuvittele itsesi houkuttelevassa tilanteessa, kuten buffetissa tai katsomassa tekstiviestiä, joka kutsuu sinut onnelliseen tuntiin.

- Mitkä ovat vaihtoehdot?

- Mitkä ovat seuraukset?

- Mitä teet?

Jos teet väärän valinnan, palaa vaiheeseen viisi ja jatka ehdollistamista, kunnes olet hallinnut käyttäytymisen.

Hei, olen Musse! Uskon vahvasti, että menestys on suoraan kytköksissä sekä mieleemme että ajatus- ja käyttäytymismalleihimme.

Suuret kiitokset osallistumisestasi Path to Greatness -verkkovalmennukseen!

Valmennus on suunniteltu tuomaan ymmärrystä omasta mielestäsi, tarjoamaan käytännön työkaluja oman mielen hallintaan ja tukemaan sinua tavoitteidesi asettamisessa.

Haluamme kutsua sinut mukaan vielä syvemmälle oppimiseen Path To Greatness Seminaarissa. Siellä käymme läpi näitä teemoja kattavammin ja tarjoamme lisää arvokasta tietoa. Kaikki tarvittava tieto seminaarista löytyy alla olevasta seminaariosiosta. Ilmoittaudu nyt varmistaaksesi paikkasi seuraavassa PTG-seminaarissa.

 • YRITYKSET

  Yritysvalmennuksissa saat tehokasta tiimivalmennusta, joka kohottaa yrityksesi tiimidynamiikkaa, vuorovaikutusta ja yhteistyöhenkeä.

  LUE LISÄÄ JA OTA YHTEYTTÄ 
 • YKSITYISET

  Yksityisvalmennuksessa tavoitteena on auttaa sinua voittamaan omat rajoituksesi ja saavuttamaan haluamasi muutoksen, sekä pysymään niissä ajan saatossa.

  LUE LISÄÄ JA OTA YHTEYTTÄ 
 • SEMINAARIT

  Seminaarissa saat työkaluja käyttäytymismallien hallintaan, sekä opit menetelmät, joiden kautta saavutat tavoitteesi ja parannat elämänlaatua.

  LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU  
1 of 3