Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä hyötyä saan yksilövalmennuksesta?

Yksilövalmennus tarjoaa monia hyötyjä. Se auttaa sinua tunnistamaan ja saavuttamaan omat tavoitteesi elämässäsi. Saat henkilökohtaista tukea, ohjausta ja kannustusta matkallasi kohti unelmaelämääsi. Valmennuksen avulla voit kehittää itsetuntemustasi, purkaa esteitä, saavuttaa pysyviä muutoksia ja löytää uusia voimavaroja.

Mikä on valmennusprosessisi ja miten se etenee?

Valmennusprosessi etenee yksilöllisesti tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaisesti. Käymme aluksi läpi nykytilannettasi, asetamme selkeät tavoitteet ja luomme toimivan suunnitelman niiden saavuttamiseksi. Tapaamme säännöllisesti valmennuksen aikana ja käytämme erilaisia menetelmiä ja työkaluja, kuten NLP:tä ja voimavarakeskeistä lähestymistapaa.

Kuinka kauan kestää saavutttaa halutut tulokset?

Tavoitteiden saavuttamisen kesto riippuu yksilöllisistä tekijöistä ja tavoitteiden luonteesta. Jotkut tavoitteet voivat toteutua lyhyessä ajassa, kun taas toiset vaativat pidempää sitoutumista ja työtä. Tärkeintä on kuitenkin se, että olet valmis sitoutumaan ja tekemään tarvittavat muutokset saavuttaaksesi haluamasi tulokset.

Millaisia menetelmiä ja työkaluja harjoituksissa käytetään?

Valmennuksessani hyödynnän monipuolisia menetelmiä, kuten NLP:tä, mielikuvaharjoituksia ja tarvittaessa fyysistä treeniä. Pyrin myös ajattelemaan luovasti ja tarjoamaan uusia näkökulmia. Yhdessä nämä menetelmät auttavat sinua kehittämään positiivista ajattelua, purkamaan rajoituksia ja saavuttamaan tavoitteesi.

Miten voit auttaa minua voittamaan rajoitukseni ja saavuttamaan tavoitteeni?

Autan sinua voittamaan omat rajoituksesi ja saavuttamaan tavoitteesi tarjoamalla henkilökohtaista tukea, ohjausta ja työkaluja. Yhdessä työskentelemme muutosprosessin läpi ja kehitämme positiivista ajattelua, itsetuntemusta ja toimintamalleja, jotka vievät sinua kohti haluamaasi elämää.

Mikä on valmennuksen hinta ja mitä se sisältää?

Valmennuksen hinta ja sisältö vaihtelevat tapauskohtaisesti. Tarkemmat tiedot hinnoittelusta ja palveluiden sisällöstä saat ottamalla yhteyttä minuun. Mielelläni kerron sinulle lisää valmennuksen hintastruktuurista ja tarjoamistani palveluista.

Mikä on sinun filosofiasi ja arvosi valmentajana?

Valmentajana minulle on tärkeää luoda luottamuksellinen ja kannustava ilmapiiri. Arvostan jokaisen yksilön ainutlaatuisuutta ja uskon vahvasti ihmisen potentiaaliin. Pyrin tukemaan sinua omien tavoitteidesi saavuttamisessa ja auttamaan sinua löytämään oman äänesi ja voimasi.

Onko tulossa verkkokursseja?

Kyllä, 2024 olisi tarkoitus tuoda myös erilaisia verkkokursseja kokonaisuuksista. Laitathan viestiä mikäli sinua kiinnostaa tietyt teemat verkkototeutuksena!

Mitä maksutapoja otat vastaan?

Lähtökohtaisesti voit maksaa laskulla 14pv maksuajalla. Voit myös tiedustella muita maksutapoja.

 • SEMINAARIT

  Seminaarissa saat työkaluja käyttäytymismallien hallintaan, sekä opit menetelmät, joiden kautta saavutat tavoitteesti ja parannat elämänlaatua. 

  LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU 
 • YRITYKSET

  Yritysvalmennuksissa saat tehokasta tiimivalmennusta, joka kohottaa yrityksesi tiimidynamiikkaa, vuorovaikutusta ja yhteistyöhenkeä.

  LUE LISÄÄ JA OTA YHTEYTTÄ 
 • YKSITYISET

  Yksityisvalmennuksessa tavoitteena on auttaa sinua voittamaan omat rajoituksesi ja saavuttamaan haluamasi muutoksen, sekä pysymään niissä ajan saatossa.

  LUE LISÄÄ JA OTA YHTEYTTÄ