MUUTOS ALKAA PÄÄTÖKSESTÄ JA PÄÄTÖS MIELESTÄ

​USEIMMAT KAIPAA MUUTOSTA ELÄMÄÄN, MUTTA KOKEE OLEVANSA JUMISSA EPÄVARMUUDEN JA ITSENSÄ EPÄILYN KIERTEESSÄ​

Muutoksen tiellä seisoo usein oman elämän rutiinit ja tutu tavat toimia. Jos halutaan muutosta missä tahansa elämän osa-alueessa, mitään ei tapahdu, ennen kuin muutetaan omia ajatus ja käyttäytymismallamme. Usein kaimpaillaan kysymyksillä kuten: ​Mikä on minun näköinen unelmaelämä? Mitkä ovat ne haitalliset käyttäytymismallit, jotka estävät minua? Mitä tarkalleen minun täytyy muuttaa, jotta pääset haluamaani pisteeseen?

Tavoitteeni on tukea asiakkaitani muutoksen matkalla seuraavalle tasolle. Yksityisvalmennukset räätälöidään juuri asiakkalle sopivaksi.

Kysymyksiä yksilövalmennuksista

Kenelle yksilövalmennukset on tarkoitettu?

Usein ihmiset ajattelevat, että motivaatio on edellytys muutoksen tekemiselle, mutta totuus on, että päätös haluta muutosta on ensisijainen. Motivaatio ei aina ole lähtökohta, vaan se voi syntyä sitoutumisesta ja edistymisestä kohti haluamaasi tavoitetta. Yhdessä voimme löytää motivaation matkallasi kohti tavoitettasi.

Jokaisella meistä on omat ainutlaatuiset käyttäytymismallit ja ajattelutavat, joten tärkeää on löytää sinulle sopivat askeleet ja toimenpiteet. Valmennuksessa käytämme monipuolisia menetelmiä, kuten NLP:tä, mielikuvaharjoituksia ja tarvittaessa fyysisiä treenejä, jotka vahvistavat mieltäsi ja muuttavat ajattelumallejasi. Muutos vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä, joten tarjoamme jatkuvaa tukea ja ohjausta matkasi varrella. Tavoitteenamme on auttaa sinua voittamaan omat rajoitukset ja saavuttamaan haluamasi muutoksen. Jos olet valmis tekemään muutoksen ja hyödyntämään mielen voimaa, ota rohkeasti yhteyttä.

Tärkeintä on tehdä päätös ja lähteä liikkeelle – motivaatio seuraa perässä.

Mitä on NLP - Neuro Linguistic Programming?

Usein muutoksen tekemisen tiellä seisoo omat haitalliset ja rajoittavat uskomukset. NLP eli Neuro Linguistic Programming avulla voimme avata mielen kehittämiä uskomuksia ja tutkia niitä. Tämä mahdollistaa luonnollisesti myös näiden uskomusten ja käyttäytymismallien muokkaamisen, poistamisen, suurentamisen tai vahvistamisen.

NLP:n avulla voimme esimerkiksi lievittää ahdistusta, lisätä itseluottamusta, parantaa minäkuvaa sekä lievittää stressiä ja masennusta. NLP:n avulla voimme oppia pois vanhoista toimimattomista tavoista ajatella ja käyttäytyä sekä luoda tilalle sellaista toimintaa, joka saa meidät voimaan henkisesti paremmin. NLP:tä käytetään monissa yhteyksissä, kuten esimerkiksi kognitiivisessa käyttäytymisterapiassa, lyhytterapioissa, sekä valmennuksissa.

Yksilövalmennuksissa NLP:tä käytetään Käyttäytymismallien tutkimiseen, Haitallisten ajattelumallien poistamiseen, Tavoitteiden asettamiseen, Muutoksen integroimiseen, Self image / Self talk muuttamiseen.

Mitä on mielikuvaharjoitukset?

Mielikuvaharjoitus eli Hypnoosi on yksi äärimmäisen tehokas työkalu muutoksen tekemiseen ja alitajunnan tutkimiseen. Sen avulla pääsemme hiljentämään tietoisen mielen syvärentouttamalla ihmisen ja sitä kautta pureutumaan suoraan alitajuntaan, jossa voimme tehdä muutosta. Alitajunnassa, eli kehossamme, sijaitsee 95% meidän kaikista muistoista, jota olemme koko elämämme aikana sisäistäneet. Kun pyrimme oikeaan muutokseen ja kun kohtaamme asian, joka ei lähde muuttumaan pelkästään tietoisen mielen tasolla, voimme syvärentoutuneessa tilassa työskennellä suoraan alitajunnan kanssa.

Valmennuksissa luodaan sinulle turvallisen tilan, jolloin voidaan tutkia rajoittavia uskomuksia ja muuttaa niitä.

​Aina ennen mielikuvaharjoituksia käymme läpi sinun toiveet ja tarpeet, minkä jälkeen saat juuri sinua varten räätälöidyt muutokset.

Mielikuvaharjoituksella saat aikaiseksi mm.​​

 • Rajoittavien uskomusten poistamista
 • Stressin lievittämistä
 • Itsetunnon nostamista ja omaan voimaan nousemista
 • Hermoston rauhoittumista ja kehon rentoutumista
 • Pelkotilojen, fobioiden ja ahdistuksen lievittämistä
 • Ihmissuhteiden parantamista
 • Jännityksen poistamista
 • Kehokuvan parantamista
 • Hyvän olon lisäämistä
 • Traumojen tai menneisyyden taakkojen purkamista

Millaisia fyysisiä harjoituksia valmennus voi sisältää?

Valmennuksessa voidaan halutessaan käyttää apuna fyysisiä harjoituksia, kuten kuntosaliharjoittelua. Eli yhdistetään mielen ja kehon valmennusta jotta saadaan asiakkaan tarpeeseen sopivaa tulosta.

Kuinka kauan yksilövalmennus kestää?

Voimme räätälöidä juuri sinulle sopivan sisällön ja keston. Ota yhteyttä tiedustellaksesi lisää

Mitä yksilövalmennukset maksaa?

Yksilövalmennukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti, riippuen valmennuksen sisällöstä ja kestosta.

Esimerkkinä 2h yksilövalmennus sisältäen mielikuvaharjoitukset, sekä NLP-harjoitukset hinta n. 200€.

Ota yhteyttä tiedustellaksesi lisää

 • SEMINAARIT

  Seminaarissa saat työkaluja käyttäytymismallien hallintaan, sekä opit menetelmät, joiden kautta saavutat tavoitteesti ja parannat elämän laatua. 

  LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU 
 • YRITYSVALMENNUKSET

  Yritysvalmennuksissa saat tehokasta tiimivalmennusta, joka kohottaa yrityksesi tiimidynamiikkaa, vuorovaikutusta ja yhteistyöhenkeä.

  LUE LISÄÄ JA OTA YHTEYTTÄ 
 • KUSTOMOITU VALMENNUS

  Etkö löydä sopivaa valmennusmuotoa, mutta olet kiinnostunut yksilö- tai tiimivalmennuksesta? Ota yhteyttä ja räätälöidään sinulle sopiva valmennus.

  OTA YHTEYTTÄ 
1 of 3