top of page
IMG_7801 2_edited_edited.jpg

PATH TO GREATNESS

Matka kohti henkilökohtaista suuruutta alkaa yhdestä yksinkertaisesta päätöksestä!

3J3A6274.jpg

MUSSE MAMMADOV

Ympäriltä tulevat paineet ovat kovia ja ristiriitaisten odotusten keskellä oman äänen löytäminen voi olla hankalaa. Mitä haluan elämältä? Millainen ystävä, puoliso tai veli haluan olla? Jos haluan muuttaa elämääni, mistä pitäisi aloittaa? 

 

Vuosien varrella olen ymmärtänyt, että omia ajatusmallejamme muuttamalla voimme saada merkittäviä muutoksia aikaan omassa elämässämme. Innostuin mielen voimasta ja lähdin opiskelemaan neuro-lingvististä ohjelmointia (NLP), jotta voin tukea myös muita kehittämään omaa elämäänsä. Valmistuin NLP Akatemiasta vuonna 2020 ja olen lisensioitu muutosvalmentaja.

 

Haluan auttaa myös sinua löytämään oman äänensä ja keskittämään energiansa unelmaelämän rakentamiseen.

Let’s do this!

OLETKO KAIVANNUT MUUTOSTA ELÄMÄÄN, MUTTA KOET OLEVASI JUMISSA EPÄVARMUUDEN JA ITSESI EPÄILYN KIERTEESSÄ? ​

Usein kun kaipaa muutosta, rutiinit tulee väliin ja me ollaan omien rutiinien mestareita. Pitää muistaa, että jos haluat muutosta missä tahansa osa-alueessa elämässäsi muutosta ei tule niin kauan kun muutat käyttäytymismallejasi.
 
MALLIT ovat RESEPTEJÄ
RESEPTIT koostuvat AINEKSISTA  
 
Muuttamalla ainesosia, muutat reseptin. Muttamalla reseptin, muutat malleja. Muuttamalla malleja, muutat elämäsi! Hyvä uutinen on se että Path To Greatness - seminaari nimensä mukaisesti näyttää sinulle miten pääset seuraavalle tasolle ja saat vastauksia kysymyksiin, kuten:

Mikä on sinun näköinen unelmaelämä?
Mitkä ovat ne haitalliset käyttäytymismallit, jotka estävät sinua? 
Mitä tarkalleen sinun täytyy muuttaa, jotta pääset haluamaasi pisteeseen?

SAAT TYÖKALUJA MIELEN JA KÄYTTÄYTYMISMALLIEN HALLINTAAN, OPIT MENETELMÄT, JOIDEN KAUTTA SAAVUTAT TAVOITTEITASI JA PARANNAT ELÄMÄSI LAATUA.

Path to Greatness - seminaari on suunniteltu niille, jotka haluavat kohottaa itsevarmuutta, rohkeutta, onnellisuutta elämässä, voittaa rajoittavia käyttäytymismalleja, lisätä motivaatiota ja saavuttaa henkilökohtaista menestystä.

Kenelle Seminaari on tarkoitettu?

Haaveileitko paremmasta elämästä? Unelmoitko tavoitteidesi saavuttamisesta, mutta koet olevasi jumissa epävarmuuden ja itseepäilyn kierteessä? On aika murtautua vapaaksi ja ottaa ohjat omiin käsiisi.

Path to Greatness -seminaari tarjoaa työkaluja päätöksentekoon,rajoittavien uskomusten voittamiseen, itsevarmuudenkasvattamiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen.

Mistä tiedät jos tämä seminaari sopii sinulle?

✓ Tiedät että tarvitset muutosta mutta et tiedä tarkalleen mitä

✓ Nykyinen arki rutiini ei enää innostaa sinua

✓ Kaipaat tukea jollakin elämäsi osa-alueella 

✓ Tarvitset selkeitä tavoitteita unelma elämään

✓ Tarvitset varmuutta ja motivaatiota tavoitteiden toteuttamiseen

✓ Kaipaat enemmän nautintoa elämään

✓ Kaipaat työkaluja, joista on hyötyä työssä, vapaa-ajalla että ihmissuhteissa

3J3A6343.jpg

Mitä on NLP - Neuro Linguistic Programming?

Usein muutoksen tekemisen tiellä seisoo omat haitalliset ja rajoittavat uskomukset. NLP eli Neuro Linguistic Programming avulla voimme avata mielen kehittämiä uskomuksia ja tutkia niitä. Tämä mahdollistaa luonnollisesti myös näiden uskomusten ja käyttäytymismallien muokkaamisen, poistamisen, suurentamisen tai vahvistamisen.

 

NLP:n avulla voimme esimerkiksi lievittää ahdistusta, lisätä itseluottamusta, parantaa minäkuvaa sekä lievittää stressiä ja masennusta. NLP:n avulla voimme oppia pois vanhoista toimimattomista tavoista ajatella ja käyttäytyä sekä luoda tilalle sellaista toimintaa, joka saa meidät voimaan henkisesti paremmin. NLP:tä käytetään monissa yhteyksissä, kuten esimerkiksi kognitiivisessa käyttäytymisterapiassa, lyhytterapioissa, sekä valmennuksissa.

 

Seminaarissa NLP:tä käytetään Käyttäytymismallien tutkimiseen, Haitallisten ajattelumallien poistamiseen, Tavoitteiden asettamiseen, Muutoksen integroimiseen, Self image / Self talk muuttamiseen.

Mitä NLP-työkaluja 
Seminaarissa
käytetään?

  • Stressinhallinnan työkaluja

  • Erilaisten tunnetilojen tunnistamista

  • Tunnetilaan vaikuttavia työkaluja

  • Tavoitteiden asettamistyökaluja

  • Haitallisten muistojen / kokemusten poistaminen

  • Closing the Gap (7 elämän osaaluetta)

  • 6 Human needs

pexels-cottonbro-studio-4098232_edited.jpg

Mitä harjoitukset
pitää sisällään?

Closing the GAP: Tässä harjoituksessa arvioidaan elämääsi 7:llä osa- alueella, jotta saadaan selville mitkä osa-alueet kaipaavat eniten huomiota

Screenshot 2023-08-29 at 17.49.25.png

6 Human Needs: Harjoituksessa nähdään mitkä tarpeet vaikuttavat omassa elämässä päätöksentekoon ja omiin käyttäytymismalleihin, sekä mitkä valinnat elämässä ovat ristiriidassa omien tarpeiden kanssa.


varmuus / certainty
vaihtelu / variety
merkittävyyden tunne / significance yhteenkuuluvuus

rakkaus / connection and love

kasvu / growth
muiden auttaminen / contribution

3J3A6348_edited.jpg

Valmennuksen tavoite

Path To Greatness -seminaari antaa sinulle ainutlaatuisen kokoelman henkisiä työkaluja, jotka auttavat sinua löytämään oman itsevarmuutesi, voittamaan haasteesi ja saavuttamaan tasapainoisemman elämän. Tavoitteena on löytäa positiivinen vuoropuhelu itseäsi kanssa, joka ohjaa sinua hyödyntämään jo olemassaolevia taitojasi, sekä saavuttamaan suuruuteesi. 

Matka kohti henkilökohtaista suuruutta alkaa yhdestä yksinkertaisesta päätöksestä!

ILMOITTAUDU PATH TO GREATNESS SEMINAARIIN

VALITSE SEMINAARI

Thanks for registering to our event. See you there!

ILMOITTAUTUMINEN
bottom of page