top of page
3J3A6274.jpg

YKSITYISILLE

Muutosvalmennuksen voima - ensimmäinen askel kestävään muutokseen!

Muutos Alkaa Päätöksestä Ja Päätös Mielestä

Usein ihmiset ajattelevat, että motivaatio on edellytys muutoksen tekemiselle, mutta totuus on, että päätös haluta muutosta on ensisijainen. Motivaatio ei aina ole lähtökohta, vaan se voi syntyä sitoutumisesta ja edistymisestä kohti haluamaasi tavoitetta.Yhdessä voimme löytää motivaation matkallasi kohti tavoitettasi.

 

Jokaisella meistä on omat ainutlaatuiset käyttäytymismallit ja ajattelutavat, joten tärkeää on löytää sinulle sopivat askeleet ja toimenpiteet. Valmennuksessa käytämme monipuolisia menetelmiä, kuten NLP:tä, mielikuvaharjoituksia ja tarvittaessa fyysisiä treenejä, jotka vahvistavat mieltäsi ja muuttavat ajattelumallejasi. Muutos vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä, joten tarjoamme jatkuvaa tukea ja ohjausta matkasi varrella. Tavoitteenamme on auttaa sinua voittamaan omat rajoitukset ja saavuttamaan haluamasi muutoksen. Jos olet valmis tekemään muutoksen ja hyödyntämään mielen voimaa, ota rohkeasti yhteyttä.

 

Tärkeintä on tehdä päätös ja lähteä liikkeelle – motivaatio seuraa perässä.

"Musse on auttanut minua taloudellisten asioiden kanssa sekä muuttamaan uskomuksia ihmissuhteiden suhteen"

Nainen 30 v.

"Opin reilun parin tunnin aikana itsestäni todella paljon. Kokemus oli itselleni yllättäen myös hyvin tunteellinen ja todella havainnollisti, millainen käyttäytymismalli minua oli seurannut jo lapsuudesta asti"

Nainen 29 v.

"Mussen valmennuksen jälkeen stressaaminen töissä sekä töiden jälkeen on vähentynyt huomattavasti. Elämä saa aivan uuden suunnan kun asetat itsesi ja hyvinvointisi etusijalle"

Mies 30 v.

"Ehdottomasti ominaisinta oli se suoralinjaisuus, loogisuus ja suoraan ”ytimeen”, missä on se ongelma kohta/asia, missä kohtaa sen voi stopata tai katkasta ja miten siitä lähetään uudelleen ohjaa uusia käyttäytymis- ja ajatusmalleja"

Nainen 31 v.

"Ensimmäinen haasteeni oli pari viikkoa Mussen kanssa istuuduttuani alas, kohdata pelkoni kisatilanteissa (jui-jitsu, lukkopaini) ja niiden lähestyessä nousevan energiaa vievän jännityksen hallintaan saanti. Valmennus muutti kykyni saada ohjattua negatiivisia tunteita/tuntemuksia ja nähdä ne eri tavalla"

Nainen 28 v.
3J3A6534.jpg

"Valmennuksen avulla pystyin kurkistamaan tulevaisuuteeni, joka nyt tuntuu kirkkaammalta ja mahdolliselta. "

Iiro | 35 yo. 

Gentlemen's Premium Live Bootcamp

bottom of page