Matka kohti henkilökohtaista suuruutta alkaa yhdestä yksinkertaisesta päätöksestä!

Oletko kaivannut muutosta elämään, mutta koet olevasi jumissa epävarmuuden ja itse-epäilyn kierteessä? Muutoksen tiellä seisoo usein oman elämän rutiinit ja tutu tavat toimia. Jos haluat muutosta missä tahansa osa-alueessa elämässäsi, mitään ei tapahdu, ennen kuin muutat omia käyttäytymismallejasi.

Path To Greatness - seminaari nimensä mukaisesti näyttää sinulle miten pääset seuraavalle tasolle ja saat vastauksia kysymyksiin, kuten: ​Mikä on sinun näköinen unelmaelämä? Mitkä ovat ne haitalliset käyttäytymismallit, jotka estävät sinua? Mitä tarkalleen sinun täytyy muuttaa, jotta pääset haluamaasi pisteeseen?

17.02.2024 | Keskuskatu 4, Helsinki

Kysymyksiä seminaarista

Kenelle Seminaari on tarkoitettu?

Haaveileitko paremmasta elämästä? Unelmoitko tavoitteidesi saavuttamisesta, mutta koet olevasi jumissa epävarmuuden ja itseepäilyn kierteessä? On aika murtautua vapaaksi ja ottaa ohjat omiin käsiisi.

Path to Greatness -seminaari tarjoaa työkaluja päätöksentekoon,rajoittavien uskomusten voittamiseen, itsevarmuudenkasvattamiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen.

Mistä tiedät, että tämä seminaari sopii sinulle?

✓ Tiedät että tarvitset muutosta mutta et tiedä tarkalleen mitä

✓ Nykyinen arki rutiini ei enää innostaa sinua

✓ Kaipaat tukea jollakin elämäsi osa-alueella 

✓ Tarvitset selkeitä tavoitteita unelma elämään

✓ Tarvitset varmuutta ja motivaatiota tavoitteiden toteuttamiseen

✓ Kaipaat enemmän nautintoa elämään

✓ Kaipaat työkaluja, joista on hyötyä työssä, vapaa-ajalla että ihmissuhteissa

Mitä on NLP - Neuro Linguistic Programming?

Usein muutoksen tekemisen tiellä seisoo omat haitalliset ja rajoittavat uskomukset. NLP eli Neuro Linguistic Programming avulla voimme avata mielen kehittämiä uskomuksia ja tutkia niitä. Tämä mahdollistaa luonnollisesti myös näiden uskomusten ja käyttäytymismallien muokkaamisen, poistamisen, suurentamisen tai vahvistamisen.

NLP:n avulla voimme esimerkiksi lievittää ahdistusta, lisätä itseluottamusta, parantaa minäkuvaa sekä lievittää stressiä ja masennusta. NLP:n avulla voimme oppia pois vanhoista toimimattomista tavoista ajatella ja käyttäytyä sekä luoda tilalle sellaista toimintaa, joka saa meidät voimaan henkisesti paremmin. NLP:tä käytetään monissa yhteyksissä, kuten esimerkiksi kognitiivisessa käyttäytymisterapiassa, lyhytterapioissa, sekä valmennuksissa.

Seminaarissa NLP:tä käytetään Käyttäytymismallien tutkimiseen, Haitallisten ajattelumallien poistamiseen, Tavoitteiden asettamiseen, Muutoksen integroimiseen, Self image / Self talk muuttamiseen.

Mitä NLP-työkaluja Seminaarissa käytetään?

 • Stressinhallinnan työkaluja
 • Erilaisten tunnetilojen tunnistamista
 • Tunnetilaan vaikuttavia työkaluja
 • Tavoitteiden asettamistyökaluja
 • Haitallisten muistojen / kokemusten poistaminen
 • Closing the Gap (7 elämän osaaluetta)
 • 6 Human needs

Mitä harjoitukset pitävät sisällään?

Closing the GAP: Tässä harjoituksessa arvioidaan elämääsi 7:llä osa- alueella, jotta saadaan selville mitkä osa-alueet kaipaavat eniten huomiota

6 Human Needs: Harjoituksessa nähdään mitkä tarpeet vaikuttavat omassa elämässä päätöksentekoon ja omiin käyttäytymismalleihin, sekä mitkä valinnat elämässä ovat ristiriidassa omien tarpeiden kanssa.

varmuus / certainty

vaihtelu / variety

merkittävyyden tunne / significance yhteenkuuluvuus

rakkaus / connection and love

kasvu / growth

muiden auttaminen / contribution

Seminaarin tavoite

Path To Greatness -seminaari antaa sinulle ainutlaatuisen kokoelman henkisiä työkaluja, jotka auttavat sinua löytämään oman itsevarmuutesi, voittamaan haasteesi ja saavuttamaan tasapainoisemman elämän. Tavoitteena on löytäa positiivinen vuoropuhelu itseäsi kanssa, joka ohjaa sinua hyödyntämään jo olemassaolevia taitojasi, sekä saavuttamaan suuruuteesi. 

​Matka kohti henkilökohtaista suuruutta alkaa yhdestä yksinkertaisesta päätöksestä!

17.02.2024 | Keskuskatu 4, Helsinki

 • YRITYKSET

  Yritysvalmennuksissa saat tehokasta tiimivalmennusta, joka kohottaa yrityksesi tiimidynamiikkaa, vuorovaikutusta ja yhteistyöhenkeä.

  LUE LISÄÄ JA OTA YHTEYTTÄ 
 • YKSITYISET

  Yksityisvalmennuksessa tavoitteena on auttaa sinua voittamaan omat rajoituksesi ja saavuttamaan haluamasi muutoksen, sekä pysymään niissä ajan saatossa.

  LUE LISÄÄ JA OTA YHTEYTTÄ 
 • MUU YHTEISTYÖ

  Etkö löydä etsimääsi, mutta muutosvalmennukset / muu yhteistyö kanssani kiinnostaa?

  Ota yhteyttä ja tee ehdotus!

  OTA YHTEYTTÄ 
1 of 3