MENESTYVÄ TIIMI ON YRITYKSEN ETU

AVAIN YRITYKSESI KORKEAMPAAN TULOVIRTAAN, JATKUVAAN KEHITYKSEEN JA VAHVAAN KILPAILUASEMAAN ON TIIMITYÖSKENTELYSSÄ

Yrityksen menestys riippuu siitä, kuinka motivoitunut, kunnianhimoinen ja tavoitteellinen heidän tiiminsä on. Kannusta tiimiäsi kasvamaan, menestymään ja saavuttamaan sekä ammatillista että henkilökohtaista menestystä. Tiimin menestys on suoraan sidoksissa yksilöiden ajatus ja käyttäytymismallihin. Päivittämällä käyttäytymismalleja voidaan tehostaa tiimin sitoutumista, kilpailuhenkeä, itsevarmuutta ja periksiantamattomuutta.

Tavoitteenani on saada parempia tuloksia yrityksille parantamalla tiimien kehitystä henkilökohtaisella tasolla. Olen sekä lisensioitu muutosvalmentaja että NLP-Practitioner.

Kysymyksiä yritysvalmennuksesta

Kenelle yritysvalmennukset on tarkoitettu?

Yrityksen kasvaessa ja henkilömäärän lisääntyessä on keskeistä varmistaa, että yrityksen ideologia ja arvot juurtuvat jokaiseen työntekijään. 

Yrityksen menestys on suoraan sidoksissa tiimin ja yksilöiden ajatus ja käyttäytymismallihin. Päivittämällä käyttäytymismalleja voidaan tehostaa tiimin sitoutumista, kilpailuhenkeä, itsevarmuutta ja periksiantamattomuutta..

​Tavoitteenamme on luoda ainutlaatuinen ja syvällinen kokemus, joka vahvistaa tiimin yhteenkuuluvuutta ja auttaa ylittämään rajoja.

Mitä on NLP - Neuro Linguistic Programming?

NLP eli neuro linguistic programming-tekniikoiden avulla voimme tutkia mielen luomia malleja ja uskomuksia, sekä muokata, poistaa, integroida uutta ja vahvistaa niitä.

Ankkurointitekniikat auttavat tiimiä esim. stressinhallintaan, päätöksentekoon, esiintymispelkojen poistamiseen, neuvottelutilanteisiin jne.

Mielikuvaharjoituksien ja NLP:n työkaluja voidaan käyttää rajoittavien uskomusten eliminoimiseen, muuttamiseen ja uusien mallien integroimiseen tukeakseen tiimin jäseniä voittamaan henkilökohtaisia esteitä.

NLP-tekniikat voivat tukea tiimin jäseniä paremman päätöksenteon tekemisessä. Voidaan integroida henkilön mieleen NLP:n metaohjelmia tunnistamaan omat ja muiden ajattelutavat ja päätöksentekoprosessit.

Mitä on mielikuvaharjoitukset?

Yritysvalmennuksissa halutaan saavuttaa mahdollisimman nopeita ja tehokkaita tuloksia aikaan lyhyessä ajassa. Käyttämällä NLP ja mielikuvaharjoituksia eli Hypnoosia saadaan äärimmäisen tehokkaita työkaluja muutoksen tekemiseen.

​Aina ennen mielikuvaharjoituksia käydään läpi asiakkaan toiveet ja tarpeet, minkä jälkeen tiimi saa juuri heille räätälöidyt muutokset.

Päivittämällä tiimisi ajatusmalleja päivität yrityksesi kilpailukykyä, sitoutumista ja tulovirtaa.

Mielikuvaharjoituksella tiimisi saa esim:

 • Johtamisen työkaluja
 • Stressinhallinnan työkaluja
 • Tunnetilaan vaikuttavia työkaluja
 • Tavoitteiden asettamistyökaluja

Millaisia fyysisiä harjoituksia valmennus voi sisältää?

Yrityksen tarpeista riippuen voidaan halutessaan rakentaa valmennus jossa hyödynnetään fyysisiä harjoituksia, kuten kuntosaliharjoittelua.

Yhdistämällä fyysisen ja mielenvalmennuksen saadaan rakennettua tehokkaita muutoksia ja vahvan tiimi hengen.

Millaisia yritysvalmennuksen luento-osuudet ovat?

Luennoillani pyrin tarjoamaan käytännön työkaluja ja konkreettisia esimerkkejä, jotka osallistujat voivat ottaa mukaansa ja soveltaa omassa elämässään.

Tavoitteeni on inspiroida ja motivoida osallistujia löytämään omat vahvuutensa, voittamaan haasteensa ja saavuttamaan haluamansa muutoksen.

Kuinka kauan yritysvalmennus kestää?

Yrityksen tarpeista riippuen valmennuksia voidaan rakentaa 4-8 tuntia, ja se tarjoaa kokonaisvaltaisen lähestymistavan tiimin kehittämiseen.​

Voimme myös räätälöidä yrityksellesi sopivan sisällön ja keston. Ota yhteyttä tiedustellaksesi lisää

Mitä yritysvalmennukset maksaa?

Yritysvalmennukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti, riippuen valmennuksen sisällöstä, kestosta ja osallistujamäärästä.

Esimerkkinä 4h yritysvalmennus lähtöhintana 500€ + 50€/per osallistuja (+ALV)

Ota yhteyttä tiedustellaksesi lisää

Onko mahdollista saada tiimin jäsenille yksilövalmennusta?

Yksilövalmennukset tarjoavat henkilökohtaista tukea ja ohjausta tiimin jäsenille. Valmennus auttaa yksilöitä kehittämään vahvuuksiaan, tunnistamaan kehityskohteitaan ja saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteensa.

Tehokas päätöksentekokyky on tärkeää yrityksen menestyksen kannalta. Tarjoan valmennusta, joka auttaa yritystä kehittämään päätöksentekotaitoja, analysoimaan vaihtoehtoja ja tekemään perusteltuja päätöksiä.

Valmennuksen avulla on mahdollista purkaa rajoittavia uskomuksia, kehittää itseluottamusta, edistää henkilökohtaista kasvua japarantaa päätöksentekoprosesseja joka vähentää riskiä ja saavuttaa parempia tuloksia. 

 • YKSITYISET

  Yksityisvalmennuksessa tavoitteena on auttaa sinua voittamaan omat rajoituksesi ja saavuttamaan haluamasi muutoksen, sekä pysymään niissä ajan saatossa.

  LUE LISÄÄ JA OTA YHTEYTTÄ 
 • SEMINAARIT

  Seminaarissa saat työkaluja käyttäytymismallien hallintaan, sekä opit menetelmät, joiden kautta saavutat tavoitteesti ja parannat elämän laatua. 

  LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU 
 • KUSTOMOITU VALMENNUS

  Etkö löydä sopivaa valmennusmuotoa, mutta olet kiinnostunut yksilö- tai tiimivalmennuksesta? Ota yhteyttä ja räätälöidään sinulle sopiva valmennus.

  OTA YHTEYTTÄ 
1 of 3