MUUTOSVALMENNUS

Muutosvalmennuksessa pyrimme nimenmukaisesti muuttamaan elämääsi paremmaksi. Monet muutosta kaipaavat ja sitä kovasti haluavat ihmiset epäonnistuvat muutoksen tekemisessä, koska

a) se voi olla hyvin pelottavaa

b) meillä ei ole oikeita työkaluja muutoksen tekemiseen

c) me emme tiedä mistä aloittaa muutoksen tekeminen.

Tässä kohtaa minä astun apuun. Kuten tiedämme, muutos on meidän kaikkien elämässä jatkuvasti läsnä. Ihminen on luotu jatkuvasti muuttumaan ja kehittymään. Mieli on usein se elementti, joka pyrkii hankaloittamaan sekä vastustamaan muutosta. Mikäli emme  tee asialle mitään, jäämme usein pysähtyneeseen tilaan sekä tilanteisiin, jossa meillä ei ole hyvä olla. Muutos on aina meille hyväksi ja mitä nopeammin me opimme sen hyväksymään, sitä paremmaksi tulemme siinä.

Kuten todettu, isot elämänmuutokset kuten uusi työpaikka, parisuhde haasteet tai perheenlisäys voivat aiheuttaa meissä paljon vastustusta ja haasteita. Sen takia niin moni meistä ei halua muuttua, sillä se tarkoittaa sitä, että meidän tulee kohdata meidän omia pelkoja, jotka nousevat pintaan muutoksen äärellä. Usein me uskomme myös, että meidän tulee muutoksen aikana luopua jostain meille tärkeästä ja siksi emme halua päästää irti ja muuttua. Valmennuksissa autetaan sinua muuttamaan tätäkin uskomusta ja tulet näkemän, että saat aina jotain vieläkin parempaa, kun uskallat heittäytyä muutoksen virtaan.

Valmennuksissa saat tukea, opastusta ja kannustusta muutoksen kynnyksellä. Käytetään kaikissa valmennuksissani sekä NLP: tä eli neuro linguistic programming sekä hypnoosia, joiden avulla muutos helpottuu, nopeutuu ja siitä tulee jopa hauskaa ja helppoa.

NLP, NEURO LINGUISTIC  PROGRAMMING

Usein muutoksen tekemisen tiellä seisoo haitalliset ja rajoittavat uskomukset. NLP eli neuro linguistic programming avulla voimme avata mielen luomia uskomuksia ja tutkia niitä. Tämä mahdollistaa luonnollisesti myös niiden muokkaamisen, poistamisen, suurentamisen tai vahvistamisen. Käytän erilaisia harjoituksia, menetelmiä, mielikuvaharjoituksia ym. joiden avulla päästään käsiksi haitallisiin uskomuksiin ja päästään muokkaamaan niitä. NLP toimii hyvin tietoisen mielen muokkaamiseen ja sen avulla voimme esim. lievittää ahdistusta, lisätä itseluottamusta, parantaa minäkuvaa sekä lievittää stressiä ja masennusta. NLP:n avulla voimme oppia pois vanhoista toimimattomista tavoista ajatella ja käyttäytyä sekä luoda tilalle sellaista toimintaa, joka tekee meidät onnelliseksi. NLP:tä käytetään monissa yhteyksissä, kuten esimerkiksi kognitiivisessa käyttäytymisterapiassa, lyhytterapioissa, valmennuksissa ym. NLP on myös monikäyttöinen sekä monipuolinen, ettei sitä pysty tiivistämään yhteen lauseeseen. NLP on työkalu, jonka avulla voidaan luoda menestymisen työkaluja.

MIELIKUVAHARJOITUS

NLP on työkalu, jonka avulla voidaan muokata tietoista mieltä. Aina me emme kuitenkaan ole tietoisia omista haitallisista käyttäytymismalleista tai ajatuksista, mikä takia tarvitsemme myös työkaluja, joiden avulla pääsemme käsiksi alitajuntaan, jossa meidän kaikki tiedostomattomat ohjelmoinnit ovat.

Mielikuvaharjoitus eli Hypnoosi on yksi äärimmäisen tehokas työkalu muutoksen tekemiseen ja alitajunnan tutkimiseen. Sen avulla pääsemme hiljentämään tietoisen mielen syvärentouttamalla ihmisen ja sitä kautta pureutumaan suoraan alitajuntaan, jossa voimme tehdä muutosta. Alitajunnassa, eli kehossamme, sijaitsee 95% meidän kaikista muistoista, jota olemme koko elämämme aikana sisäistäneet. Kun pyrimme oikeaan muutokseen ja kun kohtaamme asian, joka ei lähde muuttumaan pelkästään tietoisen mielen tasolla, voimme syvärentoutuneessa tilassa työskennellä suoraan alitajunnan kanssa.

Mitä syvemmin pääset rentoutumaan mielikuvaharjoituksessa, sitä enemmän tietoinen mielesi hiljenee ja meidän on helppo lähteä muokkaamaan mieltä haluamaamme suuntaan. ​

Valmennuksissa mielikuvaharjoitusten syvyys vaihtelee, ja kaikki kokevat sen eri tavoin. Useimmiten asiakkaat ovat tietoisia ympärillä tapahtuvista asioista, jolloin myös puheyhteys valmentajaan pysyy koko ajan yllä. Valmennuksissa luodaan sinulle turvallisen tilan, jolloin voidaan tutkia rajoittavia uskomuksia ja muuttaa niitä.

Aina ennen mielikuvaharjoituksia käymme läpi toiveesi ja tarpeesi, minkä jälkeen saat juuri sinua varten räätälöidyt muutokset. Mielikuvaharjoituksen jälkeen olosi on usein raukea, rentoutunut, rauhallinen, väsynyt tai pirteä, riippuen siitä millaista muutosta lähdemme tavoittelemaan. Suosittelen, että otat valmennuksen jälkeen otat omaa aikaa ja annat mielesi mahdollisuuden käsitellä kaikki muutokset. Tulet mahdollisesti myös huomaamaan, että seuraavien päivien aikana mieleesi alkaa nousemaan sellaisia ajatuksia, uskomuksia, jotka eivät palvele sinua enää. Näitä on hyvä kirjata ylös, jotta voimme työstää niitä yhdessä. 

Mielikuvaharjoituksella saat aikaiseksi mm.​​​

 • Rajoittavien uskomusten poistamista
 • Stressin lievittämistä
 • Itsetunnon nostamista ja omaan voimaan nousemista
 • Hermoston rauhoittumista ja kehon rentoutumista
 • Pelkotilojen, fobioiden ja ahdistuksen lievittämistä
 • Ihmissuhteiden parantamista
 • Jännityksen poistamista
 • Kehokuvan parantamista
 • Hyvän olon lisäämistä
 • Traumojen tai menneisyyden taakkojen purkamista

Jäikö jokin mietityttämään?

Lue vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä!

 • SEMINAARIT

  Seminaarissa saat työkaluja mielen ja käyttäytymismallien hallintaan, sekä opit menetelmät, joiden kautta saavutat tavoitteesti ja parannat elämän laatua. 

  LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU 
 • YRITYKSET

  Yritysvalmennuksissa saat tehokasta tiimivalmennusta, joka kohottaa yrityksesi tiimidynamiikkaa, vuorovaikutusta ja yhteistyöhenkeä.

  LUE LISÄÄ JA OTA YHTEYTTÄ 
 • YKSITYISET

  Yksityisvalmennuksessa tavoitteena on auttaa sinua voittamaan omat rajoituksesi ja saavuttamaan haluamasi muutoksen, sekä pysymään niissä ajan saatossa.

  LUE LISÄÄ JA OTA YHTEYTTÄ 
1 of 3