Musse Mammadov – Lisensoitu NLP-practitioner & Muutosvalmentaja

Haluatko kokea todellisen muutoksen elämässäsi ja saavuttaa tavoitteesi? Olen täällä auttaakseni sinua löytämään sisäisen voimasi ja saavuttamaan haluamasi muutoksen.

Uskon vahvasti, että menestys on suoraan kytköksissä ajatus- ja käyttäytymismalleihin. Päivittämällä näitä malleja voimme tehostaa itsevarmuutta, menestystä ja periksiantamattomuutta.

Tavoitteeni on ohjata ihmisiä voimakkaampaan, rohkeampaan ja itsensä näköiseen elämään. Ajatusmallien päivittäminen, olipa kyse sitten yksilöstä, tiimistä tai joukkueesta, voi varmistaa menestystä, kilpailukykyä, tuottavuutta ja motivaatiota.

Valmennuksessani käytän monipuolisia menetelmiä, kuten NLP-tekniikoita ja mielikuvaharjoituksia. Pyrin ymmärtämään ongelmakohtasi, sekä motivaatiotekijät, jotta voin tarjota yksilöllistä tukea ja ohjausta pitkälläkin aikavälillä.

Aloita muutoksen matkasi jo tänään!

– Musse mammadov

 • SEMINAARIT

  Seminaarissa saat työkaluja käyttäytymismallien hallintaan, sekä opit menetelmät, joiden kautta saavutat tavoitteesti ja parannat elämänlaatua. 

  LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU 
 • YRITYKSET

  Yritysvalmennuksissa saat tehokasta tiimivalmennusta, joka kohottaa yrityksesi tiimidynamiikkaa, vuorovaikutusta ja yhteistyöhenkeä.

  LUE LISÄÄ JA OTA YHTEYTTÄ 
 • YKSITYISET

  Yksityisvalmennuksessa tavoitteena on auttaa sinua voittamaan omat rajoituksesi ja saavuttamaan haluamasi muutoksen, sekä pysymään niissä ajan saatossa.

  LUE LISÄÄ JA OTA YHTEYTTÄ 
1 of 3